ALGEMEEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat u moet weten

 

Onze Chiro draagt de officiële naam: Chiro "Sint-Jozef" Vosselaar. Wij zijn een gemengde Chiro voor jongens en meisjes vanaf 6 jaar. Elke zondagnamiddag zorgt een gemotiveerde leidingsploeg voor een namiddag vol van vertier.

 

Waar vind je ons

 

Voorlopig houden wij onze activiteiten in de oude parochiezaal van het Heieinde, maar vanaf november verhuizen wij naar onze nieuwe jeudlokalen aan het Heieinde. Onze lokalen liggen aan de achterkant van de Sint-Jozef parochiezaal en de basisschool Heieinde. U kan de lokalen bereiken via het Heieinde.

 

Wanneer

 

De Chiro vangt aan om 14.00u elke zondagnamiddag. We sluiten samen de Chironamiddag af om 17.00u.

 

Inschrijvingsgeld

 

We proberen de Chiro voor iedereen toegankelijk te houden. Het inschrijvingsgeld bedraagt 25 euro. Dit bedrag dient voornamelijk om uw kind te verzekeren bij Chiro Nationaal. Het andere deel zorgt voor de ondersteuning van onze Chirokas, waarmee we spelmateriaal aankopen en extra activiteiten financieren. Inschrijven kan je door het bedrag op een zondagnamiddag aan de leiding te bezorgen of het bedrag te storten via het rekeningnummer BE52 7330 0561 4209 met de vermelding "Inschrijving + Naam van het kind".

 

Het verloop van een Chironamiddag

 

Elke zondag begint met een officiële opening. Dit is een 'officieel' moment om de Chironamiddag te starten. We spelen een openingsspel met de hele Chiro. Het is dan ook belangrijke dat iedereen op tijd komt.

 

Om 16.00u is er voor iedereen die wil een verfrissing voorzien. Een drankje kost een 0,5 euro. Ze mogen zelf ook hun eigen drinken meebrengen. Eten op de chiro is echter niet toegestaan. Dit doen we omwille van jaloezie tussen de kinderen te vermijden, bv. als de een iets heeft en de andere niets.

 

Omdat we de chiro graag allemaal samen willen afsluiten, willen we graag aan alle ouders vragen aan de poort te blijven wachten. Zo kunnen we in alle rust een toffe chiro namiddag afsluiten.

 

Een korte geschiedenis van onze Chiro kan je hier lezen.

 

Belangrijke documenten

 

Voor meer info kan je de infobrochure 2014-2015 hier downloaden.

 

De medische fiche zorgt ervoor dat we alle coördinaten van elk lid hebben. Je kan deze fiche hier downloaden, invullen en aan de leiding geven.

 


© 2008 - 2014 | Chiro Vosselaar | Alle rechten voorbehouden