LEIDINGSPLOEG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit jaar staat een enthousiaste tienkoppige leidingsploeg paraat voor een geslaagde Chironamiddag.

 

De speelclubleiding

 

De speelclubs staan dit jaar onder de hoede van Rani, Toon en Dries.

 

 

 

 

Hallo, ik ben Rani Claessen, ik ben 19 jaar en ik begin aan mijn 4de jaar als leidster. Ik ben afkomstig uit Vorselaar maar ik woon nu in Vosselaar. Dit is ondertussen al mijn 15de jaar in De Chiro van Vosselaar (en ik ben er trots op)! Verder ben ik afgestudeerd als kok / receptioniste aan VTI-Spijker te Hoogstraten en vanaf dit jaar volg ik een Selectieve LerarenOpleiding (SLO) om praktijkleerkracht te worden. Mijn hobby's zijn uiteraard CHIRO, wandelen met mijn hond Zappa & schaatsen. Ik ben tevens ook een grote fan van de Formule 1 (GO Lewis Hamilton!). Zo dat was het wel een beetje en vergeet niet: Als je 't mij vraagt CHIRO!

 

 

 

 

 

 

 

 

Hey, ik ben Toon. Op de dertigste dag van de eerste maand van het jaar 1996, zo rond een uur of elf was de aarde weer een chiro'er rijker.Ik woon in vosselaar waar ik ondertussen al 12 jaar elke zondag naar de Chiro kom. Ik deed dit 12 jaar met veel plezier en ik ben er dan ook klaar voor de volgende generatie chiro'ers te amuseren. Ik studeer nu Bio-medische in Leuven. Mijn hobby's zijn Chiro, Chiro en nog eens Chiro !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dag lieve chiro’ers. Mijn naam is Dries Versmissen en ik ben geboren op 9 augustus in het jaar 1996. Ik ben ondertussen 18 jaar oud geworden. Mijn tweede jaar als chiroleider gaat van start. Ik zit vanaf het 1ste middelbaar in de chiro en in de jaren daarvoor (een vorig leven laten we het noemen), was ik lid van de scouts. Buiten de chiro houd ik me voornamelijk bezig met muziek want ik zit nu in mijn eerste jaar Muziekpedagogie. De instrumenten die ik bespeel zijn piano en saxofoon. En sinds vorig jaar ben ik ook dirigent bij Crescendo (De Jeugdfanfare). Van sport deed ik turnen en trampoline samen met Sem. Maar daar ben ik spijtig genoeg mee moeten stoppen vanwege een knieblessure. Ik kijk uit naar het nieuwe jaar, zodat ik samen met de speelclubs geweldig van start kan gaan!!

 

 

 

 

 

De rakwileiding

 

Nissy, Anne-Sophie en Ian entertainen dit jaar de rakwi's.

 

 

 

 

 

 

  Hallo, ik ben Nissy. Op 10 november 2014 word ik 18 jaar. Dit is mijn tweede jaar als rakwi leiding en ook mijn 12de chirojaar!!! Ik ben nog steeds student en volg het zevende esthetische schoonheidsverzorging. Na mijn school uren ben ik veel bezig met de Chiro! Later wil ik graag leerkracht lager onderwijs worden. Maar om dit te bereiken zal ik nog even moeten studeren! Hierbij weet ik dat ik een leuke groep heb dit jaar en dat we samen veel leuke activiteiten gaan doen! 👊👋. OOK WEL WAAR !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeey iedereen, ik ben Anne-Sophie en op 26 juli 1993 zag ik voor het eerst het daglicht. Ik begin nu al aan mijn 4e jaar leiding ö wat vliegt de tijd vooruit! Na de KA's en SC gooi ik het dit jaar over een heel andere boeg en ga ik van start bij de RAKWI's. Naast de chiro dans ik al 13 jaar lang bij Dance Desire, wat één van mijn grootste hobby's is. Lachen en plezier maken staan bij mij voorop, maar er moet natuurlijk ook gedacht worden aan mijn studies. Vanaf nu studeer ik voor medische secretaresse aan Syntra te Turnhout. Als laatste wil ik ook nog even zeggen dat ik enorm uitkijk naar dit nieuwe CHIRO-jaar !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Ian Claessen, ik ben 18 jaar en afkomstig uit Vorselaar. Nu woon ik in Vosselaar. Mijn hobby's zijn CHIRO & gamen. Ik heb eerst zeven jaar als lid in de Chiro doorgebracht en nu ben ik helemaal klaar voor mijn tweede jaar leiding! Verder studeer ik aan de Hogeschool Kortrijk voor Digital Arts and Entertainment. Well that's all folks!

 

 

 

 

 

 

 

 

De titoleiding

 

Sem en Joke houden de Tito's dit jaar onder controle

 

 

 

 

Goedendag beste chiroleden! Mijn naam is Sem Van Eyck en ik ben heden ten dage 18 jaar. Ik zit al in de chiro sinds ik nog maar een klein jongentje van 6 jaar oud was. Sindsdien heb ik (zoals iedereen in de chiro) de chirokriebels, welke het meest beginnen werken rond de periode van begin augustus. Ik studeer geschiedenis aan de KU Leuven. Naast chiro-lid-leider ben ik ook nog turner. Dit doe ik één keer in de week. Ook heb ik 7 jaar muziekschool en 6 jaar gitaarles gevolgd. Dit is mijn tweede jaar als leider en ik kijk er naar uit, zeker omdat ik dit jaar, na een jaar als speelclubleiding, bij een totaal andere groep kom: de tito's!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerst de algemeenheden: 18 jaar, brunette, blauwe ogen, 8 jaar loopbaan in de chiro, … en altijd goed gezind, behalve als ik niet goed gezind ben :) Ik ga proberen er samen met de groep een heel tof chirojaar van te maken en ik weet zeker: dat wordt top! :) Buiten de chiro speel ik nog toneel bij teYatEr baSaal en probeer ik toch iets of wat conditie te hebben door te gaan fitnessen. Maar als je het mij vraagt CHIROO ! ;D

 

 

 

 

 

 

 

 

De keti-en aspileiding

 

Kevin en Samme zorgen voor de sfeer bij de Keti's en Aspi's.

 

Hellow, ik ben Kevin Moons. Ik ben geboren op 14 februari 1989, kortweg Valentijn ’89 en daarmee “den oudste van den hoop”. Van mijn 25 levensjaren bevind ik me al 17 jaar op de chiro, maar ik doe ik er gewoon nog een 18e jaartje bij. Na negen jaar lid wordt dit ondertussen ook mijn 9e (en wellicht laatste) jaar als leiding. Na mijn middelbare carrière op “’t College”, ben ik in 2011 aan de KHK afgestudeerd als industrieel ingenieur elektromechanica. Ik rij sindsdien elke weekdag met de auto richting Eindhoven, waar ik meewerk aan het ontwerpen van de machines van ASML. Deze immense machines maken de minuscule computerchips voor onze computers, telefoons, ... Als ik ’s avonds thuis kom ben ik niet alleen bezig met Chiro. Ik maak sinds enkele jaren ook deel uit van de Vosselaarse Jeugdraad. Ik heb ook 15 jaar gevolleybald, maar vorig jaar heb ik de volleybal echter vaarwel gezegd omdat ik samen met mijn vriendin* aan ons eigen (t)huisje aan het bouwen ben.

 

* Voor diegenen die het nog niet wisten: “De groepsleidster van de scouts”

 

 

Hallo mijn lieve chiromensen, Ik heb op 15 februari 1994 de naam 'Samme' gekregen van mijn lieve mama en papa. Ik ben geboren in Turnhout, maar woon nu in Beerse. Als klein meisje van 6jaar heb ik de leuke wereld van de chiro ontdekt en nu nog steeds vertoef ik mij bij de leukste chirogroep van Vlaanderen! CHIRO VOSSELAAR. Verder zit ik 1 dag in de week op de school-banken in het volwassen onderwijs in Antwerpen, daar studeer ik maatschappelijk werk of althans probeer ik dat te studeren. :) De rest van de week kan je me vinden in het kapsalon. Naast werken en school ontspan ik me graag met vrienden en kan je me wel eens tegenkomen in cafe ''de Lindekes.'' Dit jaar ga ik voor twee nieuwe uitdaging in de chiro. Zo zal ik de financiële kant van de chiro beheren en ga ik ook voluit voor het ''entertainen'' van onze oudste leden. Hier heb ik al reuze veel zin!! WANT als je het mij vraagt: CHIRO.


© 2008 - 2014 | Chiro Vosselaar | Alle rechten voorbehouden